Våre varemerker.

Her er en oversikt over noen av de produsentene vi har avtale med. Fra disse varemerkene kan vi levere et bredt utvalg av produkter, har vi det ikke på lager kan vi skaffe det. Vi garanterer rask levering og konkurransedyktige priser. 

Stylepoint

Stylepoint er spesialist på tabletop og buffet presentasjon.

De står for høy kvalitet, verdi for pengene og langsiktig tilgjengelighet. De utvikler merker som bringer WOW-faktoren til markedet. Stylepoint tilbyr smarte løsninger og skaper gode produkter med fokus på matopplevelse og kvalitet. Stylepoint har en rød tråd i å gi den beste kundeopplevelsen.

Med mer enn 2500 produkter i deres produktsortiment dekker de alle nivåer i hotellbransjen i mer enn 25 land. De spesialiserer seg på servise, krystallglass, presentasjonsartikler på bordet og modulære buffésystemer. Med deres interne keramiske studio (Studio RAW) skyver vi grensene ved å lage unike håndlagde servise for eksklusive kunder.

Online 2021 brosjyre 

Rak Porcelain

RAK Porcelain spesialiserer seg på å lage og produsere porselen servise av høy kvalitet til den internasjonale HORECA-industrien. Produksjonsanlegget spenner over imponerende 100.000 kvadratmeter og er utstyrt med topp moderne maskiner som kan produsere hele 28 millioner porselen produkter årlig.

Blendtec

Det er en grunn til at Blendtec kalles verdens mest avanserte blender. 

Med teknologi som gjør blanding enklere og mer effektivt er Blendtec det ultimate verktøyet for deg som ser etter en kvalitetsblender.

NF Engros har agentur på Blendtec. Vi har salg og service på alle maskinene samt lager av slitedeler. 

TableCraft

TableCraft utvikler produkter med design, prosjektering og sofistikering av et globalt selskap. Men med samvittigheten til et familieeid selskap.

Deres forpliktelse til sikkerhet, pålitelighet og kvalitet gjør selskapet til det pålitelige valget for restauranteiere og distributører over hele verden.

Hollowick

Hollowick er dedikert til å tilby pålitelige produkter av god kvalitet som forbedrer matopplevelsen. 

Deres belysnings- og oppvarmingsprodukter er designet spesielt for krevende bruk av matservering. De produserer og lager produktene i New York, som også er der hovedkvartet har vært helt siden 1971.

Imagi Lights

Imagi Lights er et Belgisk selskap som designer, produserer og distribuerer en rekke oppladbare trådløse belysningsløsninger. 

De har løsninger for både innendørs, utendørs og basseng. Men aller mest kjent er de for og ha spesialisert seg på trådløse bordlamper.

Giffard

Giffard er et familieeid selskap med base i Frankrike. Grunnlagt i 1885 av Emilie Giffard. Hovedproduktene er premium likører og sirup.

Giffard har mye nye og spennende smaker, men er fortsatt tro mot at de bare bruker de beste naturlige ingrediensene.

Skroll til toppen